| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 664.6/.7:633.11:547.56 |
| COBISS: |
149233411
|
| ISSN: | 1420-3049 |
| Št. ogledov: | 16 |
| Št. prenosov: | 2 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | kruh;pirina moka;kaljenje;reološke lastnosti;senzorične lastnosti;fenolne spojine;antioksidativna učinkovitost; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | str. 1-22 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ28 |
| Zvezek: | ǂissue ǂ8, [article no.] 3428 |
| Čas izdaje: | Apr. 2023 |
| DOI: | 10.3390/molecules28083428 |
| ID: | 18873806 |