| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2022 |
| Tipologija: | 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
| UDK: | 663/664(082)(0.034.2) |
| COBISS: |
111199235
|
| ISBN: | 978-961-6908-28-3 |
| Št. ogledov: | 1501 |
| Št. prenosov: | 392 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Foods, nutrients and nutrition of the future |
| Sekundarne ključne besede: | Živilska tehnologija;Posvetovanja;Prehrana;Prihodnost; |
| Vrsta dela (COBISS): | Zbornik |
| Strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VI, 385 str.)) |
| ID: | 19691623 |