Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 635.34:543.635.3 |
COBISS: | 6063225 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 1499 |
Št. prenosov: | 349 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Content of essential fatty acids in cabbage (Brassica oleracea L.) |
Sekundarne ključne besede: | eng;cabbage;Brassica oleraceae;fresh cabbage;saturated fatty acids;unsaturated fatty acids; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 225-230 |
Letnik: | ǂLet. ǂ93 |
Zvezek: | ǂŠt. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2009 |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
ID: | 22414 |