Povzetek

Vsebnost esencialnih maščobnih kislin v zelju (Brassica oleracea L.)

Ključne besede

zelje;Brassica oleraceae;sveže zelje;nasičene maščobne kisline;nenasičene maščobne kisline;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 635.34:543.635.3
COBISS: 6063225 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1499
Št. prenosov: 349
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of essential fatty acids in cabbage (Brassica oleracea L.)
Sekundarne ključne besede: eng;cabbage;Brassica oleraceae;fresh cabbage;saturated fatty acids;unsaturated fatty acids;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 225-230
Letnik: ǂLet. ǂ93
Zvezek: ǂŠt. ǂ2
Čas izdaje: 2009
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 22414