| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 635.34:543.631 |
| COBISS: |
3191416
|
| Št. ogledov: | 2740 |
| Št. prenosov: | 478 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Determination of fatty acids, sugars and vitamin C content in a different species of cabbage (Brassica oleracea L.) |
| Sekundarne ključne besede: | cabbages;fresh cabbage;Brasica oleracea L.;chemical composition;fatty acids;sugars;vitamin C; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | X, 55 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
| ID: | 23346 |