diplomsko delo
Teja Vrhovnik (Avtor), Metka Hudina (Mentor)

Povzetek

Kulinarična in druga raba hruške (Pyrus communis L.)

Ključne besede

sadjarstvo;hruška;Pyrus communis;kulinarika;ankete;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Vrhovnik]
UDK: 634.13:641(043.2)
COBISS: 6923129 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1181
Št. prenosov: 275
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Culinary and other uses of pear (Pyrus communis L.)
Sekundarne ključne besede: fruit-culture;fruits;pear;culinarity;surveys;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: VIII, 33 f., [3] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 22839