Tatjana Šubic (Avtor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

mleko;mlečni izdelki;tehnologija;senzorične lastnosti;napake;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
UDK: 637.142.2
COBISS: 162772995 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1855-9204
Št. ogledov: 228
Št. prenosov: 15
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: milk;dairy products;technology;sensory properties;defects;Jogurt;
Vrsta dela (COBISS): Članek v reviji
Strani: str. 31-32
Letnik: ǂLetn. ǂ12
Zvezek: ǂšt. ǂ21
Čas izdaje: jun. 2023
ID: 22947149
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, ni podatka o podnaslovu
, [zaključna projektna naloga]