| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2023 | 
| Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek | 
| UDK: | 637.142.2 | 
| COBISS: | 162772995   | 
| ISSN: | 1855-9204 | 
| Št. ogledov: | 228 | 
| Št. prenosov: | 15 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | milk;dairy products;technology;sensory properties;defects;Jogurt; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji | 
| Strani: | str. 31-32 | 
| Letnik: | ǂLetn. ǂ12 | 
| Zvezek: | ǂšt. ǂ21 | 
| Čas izdaje: | jun. 2023 | 
| ID: | 22947149 |