| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
| Založnik: | [T. Gregorin] |
| UDK: | 338.48 |
| COBISS: |
185489667
|
| Št. ogledov: | 33 |
| Št. prenosov: | 5 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂconcept of experience economy in the field of culinary tourism |
| Sekundarne ključne besede: | tourism;gastronomy;user experience;satisfaction;research;analysis;improvements; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak. |
| Strani: | II, 53, 1 str. |
| ID: | 23195922 |