magistrsko delo
Tanja Gregorin (Avtor), Daša Farčnik (Mentor), Marko Jakšič (Član komisije za zagovor), Kir Kuščer (Član komisije za zagovor)

Povzetek

Koncept celostne izkušnje na področju kulinaričnega turizma

Ključne besede

turizem;gastronomija;uporabniška izkušnja;zadovoljstvo;raziskave;analiza;izboljšave;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [T. Gregorin]
UDK: 338.48
COBISS: 185489667 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 33
Št. prenosov: 5
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂconcept of experience economy in the field of culinary tourism
Sekundarne ključne besede: tourism;gastronomy;user experience;satisfaction;research;analysis;improvements;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak.
Strani: II, 53, 1 str.
ID: 23195922
Priporočena dela:
, zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
, zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole
, zaključna strokovna naloga visoke poslovne šole