diplomsko delo, univerzitetni študij
Žiga Bižal (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Vsebnost maščobnih kislin v peškah različnih kultivarjev hrušk

Ključne besede

hruške;peške hrušk;maščobe;maščobne kisline;vsebnost vode;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 634.13:543.635.3
COBISS: 3155832 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1835
Št. prenosov: 329
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of fatty acids in the seeds of a different pear cultivars
Sekundarne ključne besede: pears;pear seeds;fat content;fatty acids;water content;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 42 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23316