diplomsko delo, univerzitetni študij
Slađana Praća (Avtor), Veronika Abram (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Komentor)

Povzetek

Prehranske ter fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadnega koprivovca (Celtis australis)

Ključne besede

navadni koprivovec;Celtis australis;vsebnost suhe snovi;vsebnost vode;minerali;proteini;rastlinski pigmenti;vsebnost skupnih maščob;maščobnokislinska sestava;vlaknine;antioksidativna učinkovitost;fenolne spojine;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 634.6:543.61
COBISS: 3156088 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1282
Št. prenosov: 363
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional and physico-chemical properties of hackberry (Celtis australis)
Sekundarne ključne besede: hackbery;Celtis australis;dry weight;water content;minerals;protein;plant pigments;total fats;fatty acids composition;fibers;antioxidant potencial;phenolics;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XI, 72 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23317