diplomsko delo, univerzitetni študij
Milan Farkaš (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Komentor)

Povzetek

Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadne jagodičnice (Arbutus unedo)

Ključne besede

navadna jagodičnica;Arbutus unedo;kemijska sestava;topna suha snov;voda;elementi;surove beljakovine;skupne maščobe;vlaknina;fenolne spojine;vitamin C;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Farkaš]
UDK: 634.65/.66:543
COBISS: 3558008 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1366
Št. prenosov: 438
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional and physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo) fruits
Sekundarne ključne besede: strawberry tree;Arbutus unedo;chemical composition;dry weight;water content;minerals;crude proteins;total fats;fibre;phenols;vitamin C;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 52 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;
ID: 23466