Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [V. Manzin] |
UDK: | 634.63:543.06:547.56 |
COBISS: | 3845752 |
Št. ogledov: | 1213 |
Št. prenosov: | 334 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Phenolic content and antioxidant activity of extracts from olive fruits and olive leaves (Olea europaea) |
Sekundarne ključne besede: | olives;Olea europaea;cv. Buža;cv. Karbonaca;olive fruits;olive leaves;Croatia Istria;vegetation period;phenolic compounds;total phenolic compounds;antioxidant activity;reducing sugars; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 50 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23554 |