diplomsko delo, univerzitetni študij
Ivanka Vergan (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Komentor)

Povzetek

Vsebnost nekaterih prehranskih komponent v plodovih in semenih žižole (Ziziphus jujuba Miller)

Ključne besede

žižola;Ziziphus jujuba Miller;nutrienti;voda;askorbinska kislina;prehranska vlaknina;elementi;polifenoli;sladkorji;organske kisline;beljakovine;skupne maščobe;maščobne kisline;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Vergan]
UDK: 634.662:543
COBISS: 3556216 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1303
Št. prenosov: 339
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional composition of chinese jujube and its seeds (Ziziphus jujuba Miller)
Sekundarne ključne besede: chinese date;Ziziphus jujuba Miller;nutrients;water content;ascorbic acid;fibre;minerals;polyphenols;sugars;organic acids;proteins;total fats;fatty acids;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 73 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;
ID: 23464