diplomsko delo, univerzitetni študij
Darko Garjetović (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Vsebnost maščobnih kislin, sladkorjev in vitamina C v različnih kultivarjih zelja (Brassica oleracea L.)

Ključne besede

zelje;sveže zelje;Brassica oleracea L.;kemijska sestava;maščobne kisline;sladkorji;vitamin C;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 635.34:543.631
COBISS: 3191416 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1681
Št. prenosov: 365
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Determination of fatty acids, sugars and vitamin C content in a different species of cabbage (Brassica oleracea L.)
Sekundarne ključne besede: cabbages;fresh cabbage;Brasica oleracea L.;chemical composition;fatty acids;sugars;vitamin C;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 55 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23346