Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 635.34:543.631 |
COBISS: | 3191416 |
Št. ogledov: | 1681 |
Št. prenosov: | 365 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Determination of fatty acids, sugars and vitamin C content in a different species of cabbage (Brassica oleracea L.) |
Sekundarne ključne besede: | cabbages;fresh cabbage;Brasica oleracea L.;chemical composition;fatty acids;sugars;vitamin C; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | X, 55 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
ID: | 23346 |