Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 339.13:664.8:635.63 |
COBISS: | 3196536 |
Št. ogledov: | 1291 |
Št. prenosov: | 325 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of the brand on consumer acceptance of gherkins |
Sekundarne ključne besede: | brand;private label;food;food acceptance;consumer;sensory properties;gherkins;purchase behaviour;food producers;Slovenian market; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | X, 71 f. |
Ključne besede (UDK): | social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;trade;commerce;international economic relations;world economy;trgovina;tržišče;marketing;general questions of trade and commerce;market;splošna vprašanja o trgovanju in trgovini;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible fruits and seeds;pulses;užitni plodovi in semena;zrna stročnic; |
ID: | 23353 |