| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 339.13:664.8:635.63 |
| COBISS: |
3196536
|
| Št. ogledov: | 1291 |
| Št. prenosov: | 325 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of the brand on consumer acceptance of gherkins |
| Sekundarne ključne besede: | brand;private label;food;food acceptance;consumer;sensory properties;gherkins;purchase behaviour;food producers;Slovenian market; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | X, 71 f. |
| Ključne besede (UDK): | social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;trade;commerce;international economic relations;world economy;trgovina;tržišče;marketing;general questions of trade and commerce;market;splošna vprašanja o trgovanju in trgovini;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible fruits and seeds;pulses;užitni plodovi in semena;zrna stročnic; |
| ID: | 23353 |