diplomsko delo, univerzitetni študij
Kristina Kavčič (Avtor), Milica Kač (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija

Ključne besede

vino;Malvazija;tehnološki postopki;klasična pridelava;maceracija drozge;zorenje vina na drožeh;sur lie;kemijska sestava;fizikalno-kemijske lastnosti;senzorična kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Kavčič]
UDK: 663.251/.253:543.61:543.92
COBISS: 3668856 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1632
Št. prenosov: 276
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of different technological procedures on quality of Malvasia wine
Sekundarne ključne besede: wines;cv. Malvasia;winemaking;classical method;maceration;ageing wine on lees;sur lie;chemical composition;physicochemical properties;sensory quality;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 57 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23505
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino