laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
Tatjana Košmerl (Avtor), Milica Kač (Avtor), Lucija Zupančič-Kralj (Recenzent), Janez Hribar (Recenzent), Rajko Vidrih (Recenzent)

Povzetek

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina

Ključne besede

vino;mošt;kemijska analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 663.2:543.06(075.8)(076.5)
COBISS: 248749056 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6333-82-5
Št. ogledov: 5020
Št. prenosov: 515
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Vino;Vaje za visoke šole;Kemijska analiza;Mošt;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Učbenik za višje in visoke šole
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;
ID: 12255877
Priporočena dela:
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce