| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.05 - Video in druga učna gradiva |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
| UDK: | 663.252.3(0.034.2) |
| COBISS: |
251142400
|
| ISBN: | 978-961-6333-88-7 |
| Št. ogledov: | 2378 |
| Št. prenosov: | 239 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Vino;Biološki razkis; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delovni zvezek za višje in visoke šole |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija; |
| ID: | 12255884 |