Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.05 - Video in druga učna gradiva |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
UDK: | 663.25(0.034.2) |
COBISS: | 241255168 |
ISBN: | 978-961-6333-69-6 |
Št. ogledov: | 1574 |
Št. prenosov: | 232 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | Enološka sredstva;Vino;Tehnologija; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delovni zvezek za višje in visoke šole |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija; |
ID: | 12255870 |