Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Slavič] |
UDK: | 613.2-053.2/.6:641.56-053.2/.6 |
COBISS: | 3948408 |
Št. ogledov: | 1388 |
Št. prenosov: | 377 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Diet menu for children in hospital |
Sekundarne ključne besede: | nutrition;children nutrition;adolescents nutrition;population groups;menus;daily nutrient intake;energy intake;dietary intake;preventive nutrition;glutenfree diet;diabetic foods; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 57 f., [15] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
ID: | 23606 |