| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2011 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [J. Slavič] | 
| UDK: | 613.2-053.2/.6:641.56-053.2/.6 | 
| COBISS: | 3948408   | 
| Št. ogledov: | 1388 | 
| Št. prenosov: | 377 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Diet menu for children in hospital | 
| Sekundarne ključne besede: | nutrition;children nutrition;adolescents nutrition;population groups;menus;daily nutrient intake;energy intake;dietary intake;preventive nutrition;glutenfree diet;diabetic foods; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIII, 57 f., [15] f. pril. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; | 
| ID: | 23606 |