32. Bitenčevi živilski dnevi 2025
Lea Demšar (Urednik), Tomaž Polak (Urednik), Lina Burkan (Urednik)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

živilstvo;živilska industrija;zdravje;dolgoživost;klimatske spremembe;mesni nadomestki;stranski proizvodi;bioaktivne snovi;prehranske vlaknine;antioksidanti;zborniki;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 663/664(082)(0.034.2)
COBISS: 237807875 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6908-34-4
Št. ogledov: 447
Št. prenosov: 643
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: What will we eat tomorrow - food in sustainable food systems
Sekundarne ključne besede: Živilska tehnologija;Posvetovanja;Prehrana;Prihodnost;
Vrsta dela (COBISS): Zbornik
Strani: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VIII, 365 str.))
ID: 26508927
Priporočena dela:
, 32. Bitenčevi živilski dnevi 2025
, 31. Bitenčevi živilski dnevi 2022
, solutions for risk resilient management in a changing climate