| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
| Založnik: | [B. Čretnik] |
| UDK: | 640 |
| COBISS: |
16846310
|
| Št. ogledov: | 1309 |
| Št. prenosov: | 242 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | catering;services;quality;case study;students;nutrition;subsidies;research;analysis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta |
| Strani: | 46 str., 21 str. pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;types of household;vrste gospodinjstev;gostinstvo;hotelirstvo; |
| ID: | 44803 |