primer subvencionirane študentske prehrane
Boštjan Čretnik (Avtor), Iča Rojšek (Mentor)

Povzetek

Zaznavanje kakovosti gostinskih storitev

Ključne besede

gostinstvo;storitve;kvaliteta;case study;študenti;prehrana;subvencije;raziskave;analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [B. Čretnik]
UDK: 640
COBISS: 16846310 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1309
Št. prenosov: 242
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: catering;services;quality;case study;students;nutrition;subsidies;research;analysis;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta
Strani: 46 str., 21 str. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;types of household;vrste gospodinjstev;gostinstvo;hotelirstvo;
ID: 44803
Priporočena dela:
, primer subvencionirane študentske prehrane
, diplomsko delo univerzitetnega študija
, diplomsko delo visokošolskega programa