| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2008 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL FDV - Fakulteta za družbene vede | 
| Založnik: | [E. Persič] | 
| UDK: | 316.7:613.261(043) | 
| COBISS: | 28200541   | 
| Št. ogledov: | 846 | 
| Št. prenosov: | 164 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Nutrition;Food habits;Vegetarianism;Health; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede | 
| Strani: | 68 f. | 
| Ključne besede (UDK): | social sciences;družbene vede;sociology;sociologija;sociology of culture;cultural context of social life;sociologija kulture;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; | 
| ID: | 45283 |