Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL FDV - Fakulteta za družbene vede |
Založnik: | [E. Persič] |
UDK: | 316.7:613.261(043) |
COBISS: | 28200541 |
Št. ogledov: | 846 |
Št. prenosov: | 164 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | Nutrition;Food habits;Vegetarianism;Health; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede |
Strani: | 68 f. |
Ključne besede (UDK): | social sciences;družbene vede;sociology;sociologija;sociology of culture;cultural context of social life;sociologija kulture;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
ID: | 45283 |