| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2011 |
| Izvor: | Maribor |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | [E. Madorran] |
| UDK: | 664:641:006.83(043)=20 |
| COBISS: |
3155244
|
| Št. ogledov: | 769 |
| Št. prenosov: | 39 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | hranilna vrednost;mleko;piškoti;sokovi;šunka;sir; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Mag. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Strani: | V, 114 f., [3] f. pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;science and knowledge;organization;computer science;information;documentation;librarianship;institutions;publications;znanost in znanje;organizacije;informacije;dokumentacija;bibliotekarstvo;institucije;publikacije;prolegomena;fundamentals of knowledge and culture;propaedeutics;prolegomena;splošne osnove znanosti in kulture;standardization of products;operations;weights;measures and time;standardizacija proizvodov;postopkov;uteži;mer in časa; |
| ID: | 8225 |