magistrsko delo
Eneko Madorran (Avtor), Avrelija Cencič (Mentor), Blaža Nahtigal (Komentor)

Povzetek

Analysis of the actual general labelling of the prepacked foodstuff in EU and comparison of nutritional value

Ključne besede

nutritional value;milk;biscuit;juice;ham;cheese;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [E. Madorran]
UDK: 664:641:006.83(043)=20
COBISS: 3155244 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 769
Št. prenosov: 39
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: hranilna vrednost;mleko;piškoti;sokovi;šunka;sir;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Mag. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede
Strani: V, 114 f., [3] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;science and knowledge;organization;computer science;information;documentation;librarianship;institutions;publications;znanost in znanje;organizacije;informacije;dokumentacija;bibliotekarstvo;institucije;publikacije;prolegomena;fundamentals of knowledge and culture;propaedeutics;prolegomena;splošne osnove znanosti in kulture;standardization of products;operations;weights;measures and time;standardizacija proizvodov;postopkov;uteži;mer in časa;
ID: 8225
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa
, diplomsko delo univerzitetnega študija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija