| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2004 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo | 
| Založnik: | [T. Lukić] | 
| UDK: | 664.9.045(043.2) | 
| COBISS: | 
                
                    9246998
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 4911 | 
| Št. prenosov: | 0 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Cooling and freezing of meat and meat products | 
| Sekundarne ključne besede: | heat transmission;freezing;refrigeration systems;meat;precipitationmeat products; | 
| URN: | URN:SI:UM: | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Strani: | VIII, 52 f. | 
| ID: | 8710420 |