diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
Tatjana Lukić (Avtor), Darko Goričanec (Mentor), Jurij Krope (Komentor)

Povzetek

Hlajenje in zamrzovanje mesa in mesnih izdelkov : diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija

Ključne besede

prenos toplote;hlajenje;zamrzovanje;hladilne naprave;meso;mesni izdelki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: [T. Lukić]
UDK: 664.9.045(043.2)
COBISS: 9246998 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 4911
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Cooling and freezing of meat and meat products
Sekundarne ključne besede: heat transmission;freezing;refrigeration systems;meat;precipitationmeat products;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: VIII, 52 f.
ID: 8710420
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, visokošolsko diplomsko delo
, sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure