diplomska naloga
Žiga Kočar (Avtor), Marino Medeot (Mentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

meso;mesni izdelki;transportno hlajenje;temperatur;hladilna komora;hlajenje mesa;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: FINI - Fakulteta za industrijski inženiring
Založnik: [Ž. Kočar]
UDK: 637.5.037:656.073(043.2)
COBISS: 1537526 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1
Št. prenosov: 1
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto, visokošolski strokovni študijski program prve stopnje
Strani: IV, 31 str.
ID: 11138836
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure
, effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments