effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments

Povzetek

Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion

Ključne besede

meso;mesni izdelki;mesne emulzije;poliklorirani bifenili;PCB;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 637.5:615.9
COBISS: 4096888 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0278-6915
Št. ogledov: 1088
Št. prenosov: 247
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 2643-2647
Zvezek: Vol. 50
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1016/j.fct.2012.05.042
ID: 1445943
Priporočena dela:
, effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments
, sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure
, zapiski predavanj