| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Lušnic Polak] |
| UDK: | 615.9:661.723:637.5:579.67 |
| COBISS: |
4488056
|
| Št. ogledov: | 1189 |
| Št. prenosov: | 302 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Degradation of polychlorinated biphenyls by commercial meat starter cultures |
| Sekundarne ključne besede: | toxic compounds;PCBs;polychlorinated biphenyls;starter cultures;commercial meat starter cultures;liquid broths;meat products;meat emulsion;dry fermented sausages; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XV, 90, [6] f. |
| ID: | 8903422 |