Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
UDK: | 66-987 |
COBISS: | 12228886 |
ISSN: | 0896-8446 |
Št. ogledov: | 2435 |
Št. prenosov: | 41 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of temperature and pressure during PGSSTM micronization and storage time on degree of crystallinity and crystal forms of monostearate and tristearate |
Sekundarne ključne besede: | kemijska procesna tehnika;visokotlačna tehnologija;superkritični fluidi;mikronizacija;drobni delci;PGSS;stopnja kristaliničnosti; |
URN: | URN:SI:UM: |
Strani: | Str. 102-111 |
Letnik: | ǂVol. ǂ45 |
Zvezek: | ǂiss. ǂ1 |
Čas izdaje: | May 2008 |
DOI: | 10.1016/j.supflu.2007.11.006 |
ID: | 8717779 |