| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| UDK: | 66-987 |
| COBISS: |
12228886
|
| ISSN: | 0896-8446 |
| Št. ogledov: | 2435 |
| Št. prenosov: | 41 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of temperature and pressure during PGSSTM micronization and storage time on degree of crystallinity and crystal forms of monostearate and tristearate |
| Sekundarne ključne besede: | kemijska procesna tehnika;visokotlačna tehnologija;superkritični fluidi;mikronizacija;drobni delci;PGSS;stopnja kristaliničnosti; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Strani: | Str. 102-111 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ45 |
| Zvezek: | ǂiss. ǂ1 |
| Čas izdaje: | May 2008 |
| DOI: | 10.1016/j.supflu.2007.11.006 |
| ID: | 8717779 |