Tina Trebušak (Avtor), Alenka Levart (Avtor), Janez Salobir (Avtor), Tatjana Pirman (Avtor)

Povzetek

A higher proportion of PUFA in diet increases the PUFA contetnt in rabbit meat, but reduces the oxidative stability of meat

Ključne besede

kunci;meso;prehrana živali;maščobne kisline;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 636.92.084/.087
COBISS: 3624072 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1330-7142
Št. ogledov: 1126
Št. prenosov: 256
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: kunci;meso;prehrana živali;maščobne kisline;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 73-77
DOI: 10.18047/poljo.21.1.sup.16
ID: 9142916