| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2009 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Travnikar] | 
| UDK: | 636.5.084/.087:637.5(043.2) | 
| COBISS: | 2502280   | 
| Št. ogledov: | 251 | 
| Št. prenosov: | 44 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of natural and synthetic vitamin E on oxidative stability of broiler meat | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko | 
| Strani: | X, 50 f. | 
| ID: | 12333729 |