Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UP FHŠ - Fakulteta za humanistične študije |
Založnik: | [S. Perko] |
UDK: | 641.55(083.12)(043.2) |
COBISS: |
1538518724
![]() |
Št. ogledov: | 2451 |
Št. prenosov: | 83 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | specialized culinary art terminology;Kuharske bukve by Valentin Vodnik;development of culinary art terminology;a historical review of culinary art;Vodnik;Valentin;1758-1819; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za humanistične študije, Slovenistika |
Strani: | 45 str., [36] str. pril. |
ID: | 9159783 |