| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UP FHŠ - Fakulteta za humanistične študije |
| Založnik: | [S. Perko] |
| UDK: | 641.55(083.12)(043.2) |
| COBISS: |
1538518724
|
| Št. ogledov: | 2451 |
| Št. prenosov: | 83 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | specialized culinary art terminology;Kuharske bukve by Valentin Vodnik;development of culinary art terminology;a historical review of culinary art;Vodnik;Valentin;1758-1819; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za humanistične študije, Slovenistika |
| Strani: | 45 str., [36] str. pril. |
| ID: | 9159783 |