| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL FFA - Fakulteta za farmacijo |
| Založnik: | [I. Turk] |
| UDK: | 532.135:615.011(043.3) |
| COBISS: |
4107889
|
| Št. ogledov: | 1053 |
| Št. prenosov: | 261 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel |
| Sekundarne ključne besede: | Reologija; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Fak. za farmacijo |
| Strani: | X, 59 f. |
| ID: | 9232742 |