enovit magistrski študij farmacija
Sabina Starič (Avtor), Janez Kerč (Mentor), Miha Homar (Komentor)

Povzetek

Vpliv sestave in procesnih parametrov na stabilnost gela ksantana

Ključne besede

ksantan;stabilnost;eksperimentalni načrt;procesni parametri;nefelometrija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL FFA - Fakulteta za farmacijo
Založnik: [S. Starič]
UDK: 532.135+661.12(043.3)
COBISS: 4452465 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 626
Št. prenosov: 106
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of composition and process parameters on the stability of xanthan gel
Sekundarne ključne besede: Reologija;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Fak. za farmacijo
Strani: IX, 57 f.
ID: 10896212