Povzetek

Lipophilic antioxidants and some carpometric characteristics of fruits of ten processing tomato varieties, grown in different climatic conditions

Ključne besede

antioksidanti;karotenoidi;paradižnik;lycopersicum esculentum;sorte;tokoferol;statistična analiza podatkov;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 635
COBISS: 6174329 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 1111
Št. prenosov: 370
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 390-397
Letnik: ǂVol. ǂ58
Zvezek: ǂNo. ǂ1
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1021/jf902465e
ID: 1032343