Zsófi Zsolt (Avtor), Erika Tóth (Avtor), Denis Rusjan (Avtor), Borbála Bálo (Avtor)

Povzetek

Terroir aspects of grape quality in a cool climate wineregion: Relationship between water deficit, vegetative growth and berry sugar concentration

Ključne besede

kakovost grozdja;pomanjkanje vode;vinska trta;fotosinteza;grozdje;kakovost;sladkorji;kemična sestava;vegetativna rast;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.8
COBISS: 6521977 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0304-4238
Št. ogledov: 1044
Št. prenosov: 255
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: vitis vinifera;grape quality;chemical composition;sugars;vegetative growth;water deficit;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 494-499
Letnik: ǂVol. ǂ127
Zvezek: ǂIssue ǂ4
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1016/j.scienta.2010.11.014
ID: 1032422