kakovostni, trajnostni in senzorični potencial

Povzetek

Alternativne vinogradniške in vinarske tehnologije: kakovostni, trajnostni in senzorični potencial

Ključne besede

vinska trta;razlistanje;trajnostno vinogradništvo;Botrytis cinerea;mikrobna ekologija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 4833019 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 4208
Št. prenosov: 247
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Alternative viticulture and winemaking tehniques
Sekundarne ključne besede: leaf removal;sustainable viticulture;Botrytis cinerea;microbial ecology of grapevine;alternative winemaking technologies;wine sensory;
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. [13-16]
ID: 10845033