Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje) |
Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
UDK: | 634.8+663.2 |
COBISS: | 4833019 |
Št. ogledov: | 4208 |
Št. prenosov: | 247 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Alternative viticulture and winemaking tehniques |
Sekundarne ključne besede: | leaf removal;sustainable viticulture;Botrytis cinerea;microbial ecology of grapevine;alternative winemaking technologies;wine sensory; |
URN: | URN:SI:UNG |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | Str. [13-16] |
ID: | 10845033 |