| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2017 | 
| Tipologija: | 1.10 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci (vabljeno predavanje) | 
| Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici | 
| UDK: | 634.8+663.2 | 
| COBISS: | 4833019   | 
| Št. ogledov: | 4208 | 
| Št. prenosov: | 247 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Alternative viticulture and winemaking tehniques | 
| Sekundarne ključne besede: | leaf removal;sustainable viticulture;Botrytis cinerea;microbial ecology of grapevine;alternative winemaking technologies;wine sensory; | 
| URN: | URN:SI:UNG | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | Str. [13-16] | 
| ID: | 10845033 |