| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2017 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL FFA - Fakulteta za farmacijo |
| Založnik: | [P. Rusjan] |
| UDK: | 542:613.292(043.2) |
| COBISS: |
4379761
|
| Št. ogledov: | 772 |
| Št. prenosov: | 267 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Evaluation of lyotropic liquid crstals using electron paramagnetic resonance after incorporating resveratrol |
| Sekundarne ključne besede: | Prehranski dodatki;Elektronska paramagnetna resonanca; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Fak. za farmacijo, študij kozmetologije |
| Strani: | VI, 37 f. |
| ID: | 10878614 |