diplomska naloga

Povzetek

Omejitve v prehrani sodobnih turistov - tržna niša ali konkurenčna prednost v ponudbi Thermane, d. d.

Ključne besede

turizem;turistična ponudba;dostopni turizem;kulinarika;gostje;omejitve v prehrani;celiakija;intoleranca na mleko;intoleranca na gluten;intoleranca na jajca;diplomsko delo;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Založnik: [K. Urajnik]
UDK: 338.487:641/642-056(043.2)
COBISS: 513673788 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2860
Št. prenosov: 134
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Fak. za komercialne in poslovne vede Celje
Komentar vira: Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Strani: 62 f., 8 f. pril.
ID: 10891350