magistrsko delo
Jan Irman (Avtor), Barbara Čater (Mentor)

Povzetek

Potencial zelenega porabništva v Sloveniji in dejavniki nakupnega odločanja o ekološki prehrani

Ključne besede

Slovenija;trženje;prehrana;ekologija;vedenje potrošnikov;nakup;odločanje;modeli;raziskave;analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [J. Irman]
UDK: 366
COBISS: 24406502 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 524
Št. prenosov: 117
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂpotential of green consumerism in Slovenia and factors affecting purchasing decisions of organic food
Sekundarne ključne besede: Slovenia;marketing;nutrition;ecology;consumer behaviour;purchasing;decision making;models;research;analysis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak.
Strani: III, 80, 22 str.
ID: 10918456