[zaključna projektna naloga]
Tjaša Čehovin (Avtor), Mojca Bizjak (Mentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

zdrava prehrana;tradicionalna kuhinja;vipavska kuhinja;vsakdanji jedilnik;praznični jedilnik;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Založnik: [T. Čehovin]
UDK: 613.2
COBISS: 1539506884 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1860
Št. prenosov: 75
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutrutuion and typical dishes on Vipava valley between the wars
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Strani: VII, 39 str., [1] f. pril.
ID: 11067690
Priporočena dela:
, [zaključna projektna naloga]
, vabljeno predavanje na sestanku vinogradnikov v kleti "Vipava 1894", 6. 2. 2019
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu