[zaključna projektna naloga]
Katja Rožman (Avtor), Tamara Poklar Vatovec (Mentor), Boštjan Žvanut (Komentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

funkcionalna živila;zdrava prehrana;probiotiki;antioksidanti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Založnik: [K. Rožman]
UDK: 613.2(497.4+481)
COBISS: 512412217 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1802
Št. prenosov: 94
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Use of functional food in Slovenia and in Norway
Sekundarne ključne besede: Prehrana;Slovenija;Norveška;
Vrsta dela (COBISS): Zaključna naloga
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za vede o zdravju
Strani: VI, 48 f., [7] f. pril.
ID: 11080197