| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2018 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta | 
| Založnik: | [D. Grgič] | 
| UDK: | 338.48 | 
| COBISS: | 24959974   | 
| Št. ogledov: | 439 | 
| Št. prenosov: | 77 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂanalysis of gastronomic offer in touristic region Mediterranean Slovenia | 
| Sekundarne ključne besede: | Slovenia;regions;Primorje area;tourism;sustainable development;environmental protection;international comparisons; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Zaključna naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak. | 
| Strani: | II, 20, 2 str. | 
| ID: | 11085195 |